Irisvej 3 på Læsø - sommerhus til salg

Meget velindrettet og næsten nyt sommerhus beliggende på en flot naturgrund tæt på Østerbys hyggelige havn med gode indkøbsmuligheder, og tæt på havet og de meget store lyngklædte vidder øst for Østerby.

Helårsisoleret sommerhus til salg

Sommerhuset på Irisvej 3 er opført i 2007 og helårsisoleret. Det er bygget i træ med betontagsten og med en stor syd og vestvendt terrasse. Huset ligger med udsigt over den mere end 7.000 kvadratmeter store grund med både lyng og små træer.

Huset er udstyret med en energivenlig varmepumpe, som kan telestyres via mobiltelefonen, så man kan have huset varmt, til man ankommer. Derudover er der en stor og hyggelig brændeovn i stuen.

Huset er meget elholdt og fremstår som nyt overalt.

Smagfuldt indrettet og store lyse rum

Irisvej 3 er et sommerhus til salg i en kvalitet, som kun sjældent ses så høj. Indretningen er gennemtænkt og alle hvidevarer er i rigtig god kvalitet. 

Som det ses på billederne er der masser af lyse og venlige rum. Gulvene er afhøvlede lyse plankegulve og alle vægge og lofter er hvidpigmenterede.

Masser af plads og gode rum

Huset er bygget op om dels den store stue og køkken/alrum, hvor familien kan samles og hygge sig, og så med 4 rigtigt pæne værelser. Badeværelset er stort og rummer både bruseniche, stort spabade og en dejlig sauna. Der er også et gæstetoilet samt et bryggers med vaskesøjle. 

Derudover er der et pænt depotrum samt et større skur til havemøblerne og lidt cykler m.m. Huset har tv og parabol.