Sommerhus til salg ved Østerby, Læsø

Irisvej 3 ligger på Læsø i udkanten af Østerby i et naturskønt område (se kort i bunden af siden). Selve grunden er en naturgrund og med ugeneret udsigt mod syd og vest - kun garneret med lidt træer.

Sommerhuset ligger i gåafstand til både havet, den skønne sandstrand ved Østerby, det hyggelige havnemiljø og de store lyngklædte vidder øst for Østerby. Tæt på ligger også det unikke naturområde Danzigmann og Bløden Hale med masser af muligheder for lange traveture og ikke mindst ravfund for de dygtige og de heldige.

Læsø - nemt med færgen fra Frederikshavn

Læsø er den største ø i Kattegat og betjenes med flere daglige afgange af Læsøfærgen, som på 90 hyggelige minutter bringer jer fra Frederikshavn til Læsø. Fra færgen til Østerby er der ca. 20 minutters bilkørsel på tværs af øen. Er man ikke i bil, tages bussen - linje 840 kører direkte fra hver færgeafgang til Østerby og er ganske gratis.

Læsø er skøn hele året. Om sommeren er der masser af liv fra de mange besøgende, og i ydersæsonerne er der mere plads til at nyde attraktionerne som bl.a. Læsø Salt, Læsø Kur, Museumsgården og ikke mindst den unikke natur. Eller bare til at slappe af i sit skønne hus...

Østerby havn er hyggelig året rundt

Østerby havn syder af liv i hele sæsonen, hvor byen og havnen gæster af massser af besøgende, som kommer for at opleve både havnefest og jomfruhummerfestival, shoppe i de hyggelige butikker eller nyde lidt lækkert fra de skønne restauranter som fx Læsø Spisehus eller fra fiskehandleren Thorsen Fisk, som er berømt for bl.a. sine fiskefrikadeller.

En vigtig del af havnens liv er også fiskekutterne, som dagligt lander fangt til øens største arbejdsplads, Læsø Fiskeindustri, som er verdens største eksportør af jomfruhummere.

Irisvej 3 er tæt på Læsøs naturskønne områder

Beliggenheden på Irisvej 3 er optimal, både for hjemlig hygge, for hyggeligt havnemiljø eller for vandreture eller cykelture på det cykelvenlige, flade Læsø.

Inden for få hundrede meter finder man både de mange kilometer kystlinje med både stenstrand og lækker badestrand, og øst for huset strækker de store lyngklædte områder sig hele veje fra Østerby til Danzigmann og Bløden Hale - store, fascinerende naturområder, som følger årstidernes skiften.

Irisvej 3 - sommerhus og fritidshus til salg på Læsø

Se hvor Irisvej 3 ligger på Læsø